donderdag 11 oktober 2007

Alweer een week geleden dat ik geblogged heb (schrijf je dat eigenlijk zo?.....), er is te veel gebeurd: ik noem een ontmoeting met dronken high military officials in een te slechte amerikaanse bar, een drinkavondje met heel jeugdig artistiek tbilisi in vake-park, het kopen van een jurk, een jas en een paar hele mooie laarzen op de markt (bazari), mn werk wat eindelijk wat vorm begint te krijgen en ga zo maar door!

Vandaag is wieteke's verjaardag, na ons werk gaan we lekker op een terrasje in old tbilisi een borreltje doen en een hapje eten in een nog uit te zoeken restaurantje. Er zijn er vrij veel leuke kleine restaurantjes, dus dat moet geheid lukken. Ook hoop ik nog even langs een galerie te gaan waar een expositie is van iemand die ik in vake-park heb ontmoet.

Dinsdag hebben we samen met Immanuel, een nederlandse stagair bij de nederlandse ambassade, bij een chinees in ons district gegeten. Blijkt een van Saakashvili's lievelings restaurants te zijn, helaas hebben we hem niet gespot en om eerlijk te zijn: zo lekker vond ik het ook weer niet. Helemaal niet als je net een horror verhaal hebt gehoord over straathonden en chinese restaurants.... Al moet ik zeggen, als het hond was, dan was het best goed te doen. Gisteren zouden maartje, wieteke en ik pannekoeken bakken voor immanuel en robin, maar daar aangekomen, bleek robin alles in het marriot al te hebben voorbereid. Het enige wat nog moest gebeuren was het bakken zelf en de eerste 10 heeft hij zelf nog staan bakken ook! Ja jongens, we hebben dus pannekoeken gehad gemaakt door de chef van marriot georgia. En ze waren erg lekker :).

Ik moet maar weer eens aan het werk, dit weekend gaan we in elk geval leuke dingen doen. Beginnend met een borrel/snack bij John en Joyce (Joyce is de Consul van nl ambassade), dus in elk geval een goed begin! Zaterdag gaan we naar kustba toelopen (=meertje op de helling/heuvel) om iets aan onze conditie te doen en waarschijnlijk naar een spa, dit hebben we vorige week zondag ook gedaan en de combinatie beviel uitstekend, zeker omdat je maar 12 lari (=5 euro) kwijt bent aan een uurtje spa en 10 minuten massage (oftewel, soort van georgische scrub). Zondag hebben we in elk geval een heerlijk ontbijt in het marriot, we zijn uitgenodigt door robin, en waarschijnlijk gaan we 's middags met Anna (georgische studente die in groningen een LLM heeft gedaan) touren rond tbilisi in de auto van een vriendin van haar. We hebben het weekend in elk geval weer goed gevuld :).

1 opmerking:

Anoniem zei

Nice snip! klinkt alsof je je plekje al helemaal hebt gevonden en vele vrienden hebt gemaakt! way to go! en plaats af en toe nog ff wat pics!