dinsdag 28 april 2009

Nederland Opnieuw

www.nederlandopnieuw.nl

Nederland Opnieuw” is een platform van de VVD om aandacht te vragen voor onze oplossingen voor diverse problemen in Nederland. Nederland is vastgelopen. Problemen blijven onopgelost. Nederland moet terug in de rails. Dat vraagt om een nieuwe visie hoe je deze problemen aanpakt. De VVD heeft een frisse blik op hoe het beter en eerlijker kan: Nederland Opnieuw.

“Nederland Opnieuw” geeft de richting aan die de VVD op wil met Nederland.

In Nederland zijn veel mensen teleurgesteld in de politiek. Voor de democratie in het land is het van groot belang dat de bevolking vertrouwen heeft in de goede bedoelingen en oprechtheid van degenen die namens hen het land besturen.

De VVD wil een eerlijke partij zijn. We hebben er vertrouwen in dat onze oplossingen goed zijn voor Nederland en willen daarover graag in debat. We willen ook laten zien dat politiek ánders kan. Geen nietszeggende slogans waarmee een politieke partij kiezers kan lokken alsof het over een wasmiddelenreclame gaat.

“Nederland Opnieuw” wil de discussie over echte problemen en eerlijke oplossingen in Nederland opgang brengen. We brengen onze standpunten tussen mensen, op straat. Duidelijk, prikkelend en bereid tot discussie. Geen loze kreten, maar inhoudelijke standpunten over problemen die we willen oplossen door er met een frisse blik naar te kijken. Dát is Nederland Opnieuw. De VVD wil met ondernemerschap en vastberadenheid ons land opnieuw sterk, veilig en vrij maken.

Geen opmerkingen: